Har du en litterær tatovering, og vil du have den udstillet i Valby kulturhus?

23
jan
Har du en litterær tatovering, og vil du have den udstillet i Valby kulturhus?


En ny trend er landet i Danmark.
Flere og flere får et litterært citat tatoveret på deres krop. Det vil Kultur Valby lave en fotoudstilling om i forbindelse med den københavnske litteraturfestival “Kbh Læser”.
Derfor søger vi personer, der har lyst til at vise deres tatovering frem og fortælle historien bag.

 

Har du en tatovering med et litterært citat?
Må vi skyde et foto af din tatovering? Vil du fortælle historien bag din tatovering.
Så vil Kultur Valby gerne høre fra dig. Vi søger personer med et litterært citat tatoveret på deres krop. Det kan være tekst, symboler eller illustration.

Måske er det dig, hvis du er glad for din tatovering, og hvis du gemmer på en interessant eller personlig historie om, hvorfor du har valgt netop dette citat som udsmykning af din krop.

Sådan tilmelder du dig:
Vil du være med, så skriv en e-mail til Lise Wesch på lwesch@kff.kk.dk, send en sms på 51 64 35 17, eller send os en besked på facebook.com/kulturvalby. Svarfrist den 1. februar 2014.

Tatoveringen vil komme med i udstillingen.
Vi vil gerne skyde et kunstnerisk sort/hvid-foto af dig og din tatovering, og vi vil gerne høre din historie bag tatoveringen.

For en god ordens skyld må vi hellere understrege, at vi vælger ud mellem henvendelserne fra jer. Det betyder, at man ikke nødvendigvis kommer med på udstillingen, blot fordi man tilmelder sig. Vi lægger vægt på variation mellem de litterære citater og på de bagvedliggende historier.
Fotoet af dig og din historie vil indgå i udstillingen “Litterære tusser” i forbindelse med litteraturfestivalen “Kbh Læser”, der løber den 1. – 7. marts 2014 i hele København.
Udstillingen kan første gang opleves i Valby Kulturhus. Som tak for din deltagelse får du et print af det foto med din tatovering, som vi bruger i udstillingen.

Kilde:http://kulturogfritid.kk.dk/

Error, no group ID set! Check your syntax!

Event Galleri