De populære chestpieces…

04
dec


Word-Women-Chest-Tattoo

Af  Nadja Fanny

En af de helt store trends lige nu er chestpieces – og jeg må ærligt sige, at jeg synes, de er helt vildt flotte – både til mænd og kvinder!
Jeg har selv overvejet at få det RIGTIG  mange gange, fordi jeg synes, det kunne være SÅ fedt at få skrevet noget lækkert i en smuk buet skrift henover brystet; MEN frygten for at fortryde den om et par år har endnu været for stor.
Samtidig irriterer det mig lidt, at det er blevet SÅ populært. Man ser dem allevegne nu, og jeg hader tanken om at være en “copycat”.
Jeg har en del gange hørt chestpieces blive omtalt som den “nye amagernummerplade” – og det afholder mig også lidt fra at blive en del af flokken.

Dekolté (som området mellem hals og bryst hedder) er et af de steder, hvor kvindekroppen først viser tegn på ældning.
De fleste kvinder er desværre ikke særlige gode til at pleje og beskytte dette område for sol og ydre radikaler, hvilket fremskynder ældningsprocessen betydeligt.
Det gør, at vi oftest tidligt får rynker, pigmentforandringer og karsprængninger.
Denne ældningsproces er rigtig svær at komme udenom. Det resulterer i, at mange kvinder dækker brystet mere til, efter de har rundet 40 år.
Det siges, at delkoté altid kan afsløre en kvindes rigtige alder, hvilket nok er meget rigtigt.
Dette er en af de største grunde til min tvivl..

Jeg vil være rigtig ked af om 10-15 år at gå rundt med en tatovering med en så opsigtsvækkende placering, hvis det samtidig er det mest rynkede og skadet sted på min krop.
Samtidig er der også en stor chance for, at jeg rent mentalt er et andet sted i mit liv til den tid, hvor jeg måske ikke har lyst til, at folk skal fokusere på mit bryst – eller for den sags skyld dømme mig på et budskab, som jeg syntes var smart 15 år tidligere. Der er selvfølgelig altid muligheden for laser og plastikkirugi, som vil være en oplagt udvej for mange, enten ved at stramme huden op igen eller fjerne tatoveringen helt.
Jeg ønsker bare ikke at springe ud i et projekt nu, som jeg ved sandsynligvis skal opereres eller laserfjernes senere i mit liv. Jeg er bestemt ikke tatoveringsforskækket, men lige med denne placering, tænker jeg lidt ekstra over det.

Hvad synes du? Har du selv et chestpiece? Og har du gjort dig tanker om, hvordan det vil se ud, når du har rundet 40 år?

The school reform commission appointed to run the district contracted with outside groups to academic writing with https://pro-academic-writers.com manage 46 of the city’s worst-performing schools.

Error, no group ID set! Check your syntax!

Event Galleri