Dating for tatoverede

17
jul
Dating for tatoverede


Skrevet af Sandra Sundberg

Har du passion for tatoveringer, og kunne du godt tænke dig at møde en med samme? -Så er mulighederne mange.

Der findes både datingsites samt en masse datingsider på Facebook, som alle har et stigende antal medlemmer på flere tusinde. Her burde man mene, at alle heriblandt har én tatovering hvis ikke flere – men sådan er det nu ikke.

Mange af medlemmerne uploader billeder af sig selv, hvor man ikke ser skyggen af en tatovering, og hvor de gerne indrømmer, at de faktisk ikke har en. Dette fører blandt andet til kommentarer, der utilsløret sviner vedkommende til, da de efter sigende ikke hører til på disse sider.

De personer som ikke ligner at være tatoveret, påstår dog ofte at have blækket placeret et sted, hvor de ikke ønsker, at Facebook skal se med – men denne undskyldning er i mange tilfælde ikke fyldestgørende. De unge vil se beviser på de udokumenterede påstande!

Der kan selvfølgelig være forskellige holdninger til det, men hvis man spurgte en gruppe unge mennesker – både dem med og uden tatoveringer – om de uden blæk i kroppen skal have lov til at være en del af de tatoveredes fællesskab, vil det højst sandsynligt være dem uden tatoveringer, der stemmer for og vice versa.

”SIDEN ER KUN FOR SINGLER MED TUSSER! NOK SURT MEN JER UDEN MALING I KROPPEN HAR MANGE ANDRE SIDER PÅ FACE I KAN BRUGE!
Folk UDEN tusser bliver slettet!”

Sådan lyder advarslen allerede inden man anmoder om medlemskab, hvis man altså skulle være en af de personer, som ikke bærer tatoveringer.

 

Error, no group ID set! Check your syntax!

Event Galleri